Прибирання у ванній за 5 хвилин


8.10.2012

Прибирання у ванній за 5 хвилин

Всього якісь 5 хвилин на щоденне прибирання - і ваша ванна буде сяяти чистотою постійно. Не вірите? Дивіться інструкції!

Перша хвилина
Ці шістдесят секунд витрачаємо на те, щоб позбирати розкидані речі: на поверхнях полиць, близько раковини і на підлозі. Наприклад, брудну білизну - в корзину, туш для вій - в косметичку, а ватяні диски - у шафку. Все дуже легко!

Друга хвилина
Тут ми переходимо до швидкісного очищення. Швидкими рухами наносимо миючий засіб на унітаз і ванну, а потім очищаємо щіткою, змиваємо. Ганчіркою проходимось по горизонтальних поверхнях.
Зверніть увагу! Під час прибирання намагайтеся використовувати екологічні миючі засоби або засоби для очищення, зроблені власноруч (на основі оцту, гірчиці або олії чайного дерева).

Третя хвилина
Ця хвилина присвячена «розпрямленню» або «вирівнюванню». Акуратно вішаємо рушники, ставимо гарненько баночки, розрівнюємо штору для ванної. З цим завданням можна впоратися менш, ніж за 60 секунд!

Четверта хвилина
Ми на фінішній прямій! Ці 60 секунд присвячуємо дзеркалам і змішувачів. Натираємо їх до блиску і посміхаємося своєму віддзеркаленню.

П'ята хвилина
Не вистачило на щось часу? Тоді ця хвилина - запасна. Можете використовувати її для прибирання, а можете для себе - зробіть зарядку для очей, розминку для кистей рук або масаж шиї.

Секрет
Приступаючи до виконання інструкцій, пам'ятайте, що їх потрібно виконувати щодня. 5 хвилин легко розбити на п'ять однохвилинних підходів в день. І тоді ваша ванна кімната буде сяяти чистотою 24 години на добу.

Ще один важливий момент, що зробить санвузол кращим і затишнішим - якісні меблі для ванної.

Саме такі ви можете придбати в нашому інтернет-магазині Meble.com.ua.